Kom naar de Open Dagen ToBe! - ToBe
share

Kom naar de Open Dagen ToBe!

Open Dagen ToBe!
24 & 25 augustus 2024

In het laatste weekend van de zomervakantie is het feest bij ToBe. Op 24 augustus is Het Plein in Ridderkerk open. Op 25 augustus ben je welkom in het Energiehuis in Dordrecht!

Tijdens de Open Dagen kun je veel van onze te gekke cursussen uitproberen. Bijvoorbeeld dans, kunst & design muziek en theater. We starten vanaf maandag 9 september met alle cursussen, dus dit is het moment om te kiezen!

Tijdens de Open Dagen kun je gratis inlopen.

Win een gratis cursus!
Tijdens de Open Dagen kun je een gratis korte cursus van ToBe winnen!

Hoe werkt het? Op beide locaties krijg je een programma met plattegrond. Hierop staat hoe je de cursus kunt winnen. In het Energiehuis in Dordrecht moet je dieren vinden die verstopt zitten en hulp nodig hebben. Hiermee verdien je stickers. Heb je alles compleet, dan laat je jouw persoonlijke gegevens achter en maak je kans op de cursus.

Op onze locatie Het Plein in Ridderkerk gaat het anders. In 2026 verhuist ToBe naar een prachtig nieuwe locatie. Dit nieuwe gebouw gaat plek geven aan verschillende culturele instellingen. Help je ons mee met het verzinnen van een naam voor dit gebouw? Lever jouw idee met je gegevens in. De meest originele naam wint een gratis cursus.

De winnaars worden op een later moment persoonlijk benaderd en mogen een toffe korte cursus bij ToBe uitzoeken. Helemaal gratis!

We kijken ernaar uit je te ontmoeten op 24 & 25 augustus! Kom je ook?

 

ToBe Tipt